Zoekmachine marketing

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf vindbaar wordt via Google. Via de gratis weergaven (SEO) en via adverteren (SEA / Google Ads).

Wij bieden 2 opties voor
zoekmachine marketing: SEA en SEO.

Optie 1: Google Ads (SEA)

Met Google Ads adverteert u boven en naast de niet-betaalde zoekresultaten bij Google. U kunt zelf bepalen bij welke zoektermen uw advertentie wordt getoond en aan wie deze wordt getoond.

U betaalt bij Google Ads per klik op de advertentie. Doordat het vervolgens mogelijk is om in te zien of personen uw website bezoeken en bijvoorbeeld een contactformulier invullen, is een advertentiecampagne via Google een krachtige methode om meetbare resultaten te boeken.

Wij bieden Google Ads aan via SEA pakketten. Binnen elk SEA pakket ontzorgen wij u met uw Google Ads campagne.

Optie 2: Search Engine Optimisation (SEO)

Search Engine Optimisation (SEO) heeft als doel om een zo hoog mogelijke positie te verkrijgen in de gratis zoekresultaten van Google. Een juiste SEO aanpak richt zich op 3 onderdelen:

  1. Techniek website: de website moet gemakkelijk te doorlopen zijn voor bezoekers en robots van Google;
  2. Inhoudelijke website: de site moet inhoudelijk sterke teksten bevatten die goed aansluiten op de zoekwoorden waarop wordt gezocht;
  3. Populariteit website: hoe meer er online wordt ‘gesproken’ over uw website, des te beter zal de website scoren. Links naar uw website vanaf andere websites zijn daarbij van groot belang.

Wij bieden SEO aan via SEO pakketten. Binnen elk SEO pakket ontzorgen wij u met uw SEO activiteiten.

Zoekmachine marketing pakketten

Tarieven van de zoekmachine marketing pakketten zijn exclusief btw en geldend bij een initiële samenwerkingsperiode van 6 maanden. De SEA Pakketten zijn exclusief exclusief het advertentiebudget dat ingekocht wordt bij Google. Wij adviseren om te werken met minimaal € 10 budget per dag per campagne. Gemaakte afspraken worden vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst.

Pakketkeuze SEA

De keuze van het SEA pakket hangt af van het aantal producten en diensten dat u graag onder de aandacht wilt brengen bij uw doelgroepen. Eén campagne is gericht op één product of dienst (eventueel een combinatie van dezelfde producten of diensten), waarbij een prospect doorgestuurd wordt naar één pagina binnen uw website.

Pakketkeuze SEO

Op basis van de gewenste focus en de concurrentie, zijn gemiddeld gezien de volgende pakketten nodig bij de specifieke doelstellingen:
PAKKET XL: Als u LANDELIJK gevonden wil worden op VEEL GEZOCHTE ZOEKTERMEN
PAKKET L: Als u LANDELIJK gevonden wil worden op SPECIFIEKE ZOEKTERMEN MET MINDER ZOEKVERKEER
PAKKET M: Als u REGIONAAL gevonden wil worden op VEEL GEZOCHTE ZOEKTERMEN (mits aanwezig) of SPECIFIEKE ZOEKTERMEN MET MINDER ZOEKVERKEER
PAKKET S:  Als u REGIONAAL gevonden wil worden op VEEL GEZOCHTE ZOEKTERMEN (mits aanwezig) of SPECIFIEKE ZOEKTERMEN MET MINDER ZOEKVERKEER, maar niet het budget heeft om een pakket M aan te schaffen. Met Pakket S behaalt u in een langzamer tempo resultaten.

Advies op maat

Wilt u aan de slag met zoekmachine marketing?

Plan een gesprek in met marketingadviseur Thiemen Vermeulen.

Telefoon

Onze klanten

Wij helpen organisaties die stappen willen maken. Een selectie van onze klanten.

Over Ons

Vermeulen Steenbergen is een marketing- en mediabedrijf opgericht in 1877. Wij ervaren dat bedrijven het lastig vinden om de aandacht te krijgen en te houden van hun doelgroepen. Door internet zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt; ondernemers missen echter de kennis, kunde en tijd om deze effectief te benutten. Wij zorgen voor de oplossing. Vanuit onze jarenlange kennis, kunde, ervaring en passie ondersteunen wij bedrijven in het continu en zonder zorgen in contact komen en blijven met hun doelgroepen.