Over Vermeulen Steenbergen

Vermeulen Steenbergen is een marketing, -communicatie en mediabedrijf opgericht in 1877. Om er voor te zorgen dat wij datgene kunnen leveren wat u nodig heeft, bestaat familiebedrijf Vermeulen Steenbergen uit een hecht team van communicatieprofessionals.

Graag stellen wij ons voor.

Team Vermeulen Steenbergen

Peter Vermeulen

Directie, hoofdredacteur

Peter is de vierde generatie Vermeulen. Hij is een gepassioneerd ontwerper, tekstschrijver en fotograaf en verantwoordelijk voor de redactie van Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl.

Thiemen Vermeulen

Directie, marketingadviseur

Thiemen is de vijfde generatie Vermeulen. Vanuit zijn studie bedrijfskunde adviseert hij klanten op het gebied van strategie, marketing en communicatie. 

Elly Looijen

Administratie, advertentieontwerp

Elly is de drijvende kracht binnen Vermeulen Steenbergen. Hoewel advertentieontwerp en administratie haar hoofdtaken zijn, ondersteunt zij het bedrijf op bijna alle fronten. 

Vera Testers

Content marketing specialist

Vera is als content marketeer samen met collega Kelly de spreekwoordelijke spin in het web. Vera en Kelly zijn eerste aanspreekpunten voor klanten en verantwoordelijk voor de succesvolle ontwikkeling van hun communicatie en media-uitingen.

Kelly Hagenaars-Suijkerbuijk

Content marketing specialist

Kelly is als content marketing specialist samen met collega Vera de spreekwoordelijke spin in het web. Kelly en Vera zijn eerste aanspreekpunten voor klanten en verantwoordelijk voor de succesvolle ontwikkeling van hun communicatie en media-uitingen.

Aaron van Aalst

Communicatieadviseur Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Aaron is het eerste aanspreekpunt voor Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl. Met veel enthousiasme adviseert hij bedrijven en organisaties over het bereiken van hun klanten via onze media. 

Dasja Abresch

Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Dasja is een ervaren journalist. Ze is zeer betrokken en bekend bij de lokale samenleving en op tal van fronten actief. Samen met Peter en Nicole is zij verantwoordelijk voor de redactie van Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl.

Nicole van de Donk

Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Nicole vormt samen met Peter en Dasja het vaste redactieteam van Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl. Naast het schrijven van artikelen met betrekking tot lokale gebeurtenissen neemt zij het leeuwendeel van de politieke verslaggeving voor haar rekening. 

Ymke Vermeulen

Marketingmedewerker MarketingTools.nl

Ymke ondersteunt in de rol van marketingmedewerker bij de social media marketing van MarketingTools en de gebruikers van het platform. 

Lotte Heshof

Marketingmedewerker

Lotte ondersteunt in de rol van marketingmedewerker bij de ontwikkeling en inzet van online marketing zoals websites, e-mailmarketing en social media marketing. 

Bert Schuerman

Steenbergse Courant

Bert is verantwoordelijk voor het aansturen van de vele bezorgers van Steenbergse Courant. Zijn rustige uitstraling is een goede aanvulling op zijn wervelende collega’s. Die rust komt ook terug in zijn hobby: Bert maakt met veel plezier prachtige pentekeningen.

Onze producten & diensten

Communicatie ontzorging

Tekst, beeld en ontwerp

tekstbeeldontwerp

Digitale communicatie

digitalecommunicatie

Media en Drukwerk

mediadrukwerk

Onze klanten