Over Vermeulen Steenbergen

Vermeulen Steenbergen is een familiebedrijf dat in 1877 is opgericht als boekdrukkerij. Nu – meer dan 140 jaar later – is Vermeulen Steenbergen totaalaanbieder van marketing en communicatie. Om er voor te zorgen dat wij datgene kunnen leveren wat u nodig heeft, bestaat Vermeulen Steenbergen uit een hecht team van communicatieprofessionals.

Graag stellen wij ons voor.

Team Vermeulen Steenbergen

Peter Vermeulen

Directie, eigenaar

Peter is de vierde generatie Vermeulen. Hij is een gepassioneerd grafisch ontwerper, tekstschrijver en fotograaf en is een eerste contactpersoon voor zijn klanten. Zijn beperkte vrije tijd brengt hij graag met zijn gezin in de natuur door.

Thiemen Vermeulen

Directie

Thiemen is de vijfde generatie Vermeulen. Vanuit zijn studie bedrijfskunde adviseert hij klanten op het gebied van strategie, marketing en communicatie. Thiemen is een fanaat voetballer en tennisser, maar heeft zijn droom op een WK vanwege gebrek aan goede knieën moeten laten varen.

Elly Looijen

Administratie, eigenaresse

Elly is de drijvende kracht binnen Vermeulen Steenbergen. Hoewel advertentieontwerp en administratie haar hoofdtaken zijn, ondersteunt zij het bedrijf op bijna alle fronten. Elly houdt van reizen, geniet van lezen en heeft groene vingers.

Vera Testers

Communicatiemanager

Vera is als communicatiemanager samen met collega Mascha de spreekwoordelijke spin in het web. Vera en Mascha zijn eerste aanspreekpunt voor klanten en verantwoordelijk voor de succesvolle ontwikkeling van hun communicatie en media-uitingen.

Mascha Diaz

Communicatiemanager

Mascha is als communicatiemanager samen met collega Vera de spreekwoordelijke spin in het web. Mascha en Vera zijn eerste aanspreekpunt voor klanten en verantwoordelijk voor de succesvolle ontwikkeling van hun communicatie en media-uitingen.

Dasja Abresch

Steenbergse Courant

Dasja is een ervaren journalist. Ze is zeer betrokken en bekend bij de lokale samenleving en op tal van fronten actief. Samen met Peter is zij verantwoordelijk voor de redactie van Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl.

Matthias Valk

Steenbergse Courant

Matthias is bij ondernemers in de regio al vele jaren een bekend gezicht als contactpersoon voor het adverteren in Steenbergse Courant. Zijn bevlogenheid, energie en enthousiasme kenmerkten hem ook jarenlang binnen de lijnen van de zaalvoetbalvelden in de streek.

Bert Schuerman

Steenbergse Courant

Bert werkt ondersteunend voor Matthias en is verantwoordelijk voor het aansturen van de vele bezorgers. Zijn rustige uitstraling is een goede aanvulling op zijn wervelende collega. Die rust komt ook terug in zijn hobby: Bert maakt met veel plezier prachtige pentekeningen.

Michaëla Lepolder

Communicatiemedewerker

Michaëla ondersteunt in de rol van communicatiemedewerker bij de ontwikkeling van (online) communicatiemiddelen zoals websites, webshops, digitale nieuwsbrieven en drukwerk.

Priscilla Faasen

Communicatiemedewerker

Priscilla ondersteunt in de rol van communicatiemedewerker bij de ontwikkeling van (online) communicatiemiddelen zoals websites, webshops, digitale nieuwsbrieven en drukwerk.

Onze producten & diensten

Strategisch marketingadvies

strategischmarketig

Tekst, beeld en ontwerp

tekstbeeldontwerp

Digitale communicatie

digitalecommunicatie

Media en Drukwerk

mediadrukwerk