Over Vermeulen Steenbergen

Vermeulen Steenbergen is een marketing, -communicatie en mediabedrijf opgericht in 1877. Om er voor te zorgen dat wij datgene kunnen leveren wat u nodig heeft, bestaat familiebedrijf Vermeulen Steenbergen uit een hecht team van communicatieprofessionals.

Graag stellen wij ons voor.

Team Vermeulen Steenbergen

Peter Vermeulen

Directie, eigenaar

Peter is de vierde generatie Vermeulen. Hij is een gepassioneerd grafisch ontwerper, tekstschrijver en fotograaf en is een eerste contactpersoon voor zijn klanten. Zijn beperkte vrije tijd brengt hij graag met zijn gezin in de natuur door.

Thiemen Vermeulen

Directie

Thiemen is de vijfde generatie Vermeulen. Vanuit zijn studie bedrijfskunde adviseert hij klanten op het gebied van strategie, marketing en communicatie. In zijn vrije tijd is Thiemen te vinden in de bergen: in de zomer beklimt hij de mooiste toppen; in de winter staat hij op de lange latten.

Elly Looijen

Administratie, eigenaresse

Elly is de drijvende kracht binnen Vermeulen Steenbergen. Hoewel advertentieontwerp en administratie haar hoofdtaken zijn, ondersteunt zij het bedrijf op bijna alle fronten. Elly houdt van reizen, geniet van lezen en heeft groene vingers.

Vera Testers

Communicatieadviseur

Vera is als communicatieadviseur samen met collega Kelly de spreekwoordelijke spin in het web. Vera en Kelly zijn eerste aanspreekpunten voor klanten en verantwoordelijk voor de succesvolle ontwikkeling van hun communicatie en media-uitingen.

Kelly Hagenaars-Suijkerbuijk

Communicatieadviseur

Kelly is als communicatieadviseur samen met collega Vera de spreekwoordelijke spin in het web. Kelly en Vera zijn eerste aanspreekpunten voor klanten en verantwoordelijk voor de succesvolle ontwikkeling van hun communicatie en media-uitingen.

John Nijssen

Communicatieadviseur Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

John heeft dankzij zijn werkzaamheden in de media en zijn actieve verenigingsleven een groot zakelijk én persoonlijk regionaal netwerk. John legt de lat altijd hoog en doet er alles aan om zijn ideeën en enthousiasme over te brengen op anderen, om samen tot resultaten te komen die voor onmogelijk worden gehouden.

Dasja Abresch

Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Dasja is een ervaren journalist. Ze is zeer betrokken en bekend bij de lokale samenleving en op tal van fronten actief. Samen met Peter is zij verantwoordelijk voor de redactie van Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl.

Bert Schuerman

Steenbergse Courant

Bert is verantwoordelijk voor het aansturen van de vele bezorgers van Steenbergse Courant. Zijn rustige uitstraling is een goede aanvulling op zijn wervelende collega’s. Die rust komt ook terug in zijn hobby: Bert maakt met veel plezier prachtige pentekeningen.

Priscilla Faasen

Communicatiemedewerker

Priscilla ondersteunt in de rol van communicatiemedewerker bij de ontwikkeling van (online) communicatiemiddelen zoals websites, webshops, digitale nieuwsbrieven en drukwerk.

Michaëla Lepolder

Communicatiemedewerker

Michaëla ondersteunt in de rol van communicatiemedewerker bij de ontwikkeling van (online) communicatiemiddelen zoals websites, webshops, digitale nieuwsbrieven en drukwerk.

Onze producten & diensten

Communicatie ontzorging

Tekst, beeld en ontwerp

tekstbeeldontwerp

Digitale communicatie

digitalecommunicatie

Media en Drukwerk

mediadrukwerk

Onze klanten