Social media marketing

Kom en blijf via Linkedin, Facebook en/of Instagram continu in contact met uw doelgroepen. 

Wij bieden social media marketing
aan via 3 opties.

Optie 1: DOE HET ZELF via MarketingTools.nl

MarketingTools is een uniek concept voor de social media marketing van bedrijven. Met MarketingTools werken we op een andere manier dan alle andere marketingbureaus. MarketingTools is eigen ontwikkelde online software die erop gericht is om zelf of samen resultaat te behalen op social media. Op die manier wordt social media voor de lange termijn een essentieel onderdeel van uw bedrijf. Uw uitvoering in combinatie met onze tools, kennis, support en coaching. ‘Doe het zelf’ bieden we aan via de pakketten ‘Basis’ en ‘Extra’.

Bekijk de video voor een rondleiding door het platform of bezoek MarketingTools voor meer informatie.

Optie 2: DOE HET SAMEN via MarketingTools.nl én onze social media experts

Met een ‘doe het samen’ oplossing krijgt u het beste van twee werelden. Enerzijds effectieve social media marketing tools via de online software van MarketingTools, waarmee u zelf aan de slag gaat. Anderzijds helpen onze social media marketing experts via slimme ondersteuning bij de uitvoering van uw social media marketing. Doe het samen bieden we aan via de pakketten S, M en L.

Optie 3: ONTZORGING door onze social media experts

Met Social Media Marketing Ontzorging bouwen wij uw bedrijf als merk en vergroten uw naamsbekendheid via krachtige social media marketing op Linkedin, Facebook en/of Instagram. Met ontzorging zorgen wij voor de strategie en uitvoering van uw social media marketing, zodat u continu in contact komt en blijft met uw doelgroepen. Social Media Ontzorging bieden we aan via de pakketten S, M en L.

Pakketten social media marketing ontzorging

Tarieven van de social media pakketten zijn exclusief btw, exclusief advertentiebudget en geldend bij een initiële samenwerkingsperiode van 12 maanden met een proeftermijn van 1 maand. Gemaakte afspraken worden vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst.

Uitleg onderdelen

Bekijk de video van de rondleiding voor een visuele uitleg van onderdelen 1 t/m 7.

1 Creatie: met de online editor binnen MarketingTools maakt u eenvoudig krachtige berichten in uw herkenbare huisstijl, die u direct vanuit MarketingTools kunt plaatsen op uw social media profielen. Wij bouwen vooraf alle relevante berichtsjablonen waardoor u direct aan de slag kunt voor uw bedrijf. Ook kunt u zelf sjablonen ontwikkelen met de sjabloonbouwer. Het creatiegedeelte beschikt daarnaast ook over een tekstgenerator, waarmee u eenvoudig teksten voor social media berichten kunt genereren via kunstmatige intelligentie (AI).

2 Publicatie en plannen: vanuit creatie binnen MarketingTools kunt u direct publiceren naar profielen op Facebook, Instagram en Linkedin. Ook kunt u berichten inplannen voor publicatie op een tijdstip naar keuze.

3 Contentkalender: met hulp van de contentkalender stelt u eenvoudig zelf uw contentplanning op voor uw social media berichten. Via notificaties per gebeurtenis in de kalender wordt u eraan herinnerd om de berichten te publiceren.

4 Inspiratie: maandelijks ontvangt u social media voorbeelden, met uitleg over de plus- en minpunten. Zo hebt u continu inspiratie de social media marketing voor uw bedrijf.

5 Instructie: via praktische instructievideo’s en -artikelen leert u hoe u voor uw bedrijf resultaat kunt behalen op social media. Instructie bestaat uit diverse programma’s met in totaal meer dan 100 video’s en artikelen. Van social media strategie tot onderwerpen voor berichtgeving en van advertentie campagnes op Facebook en Instagram tot lead generatie via Linkedin. Het pakket ‘Doe het zelf basis’ heeft beperkte toegang tot instructie, gelimiteerd tot uitleg over de functies binnen creatie.

6 Support: komt u ergens niet uit? Ons support team van marketing professionals staat voor u klaar. Stel uw vraag via e-mail of telefoon. Bij het pakket ‘Doe het zelf basis’ beperkt deze support zich tot de technische functionaliteiten van MarketingTools.

7 Coaching: bij het pakket ‘Doe het zelf extra’ plannen we elke 4 maanden coachinggesprekken in zodat we samen frequent kijken naar de doelstellingen, benodigde strategie en bijbehorende kritieke succesfactoren voor de social media marketing van uw bedrijf.

ONDERDELEN DOE HET SAMEN EN ONTZORGING

8 Berichten (incl. promotie en publicatie): op basis van de doelstellingen en input van uw input ontwikkelen wij maandelijks uw social media berichten. Wij vragen deze input maandelijks op via WhatsApp of per e-mail. Bij de pakketten ‘Doe het samen’ zetten wij de social media berichten klaar binnen MarketingTools, waarna u deze zelf kunt publiceren of plannen en eventueel promoten. Bij de pakketten ‘Ontzorging’ zorgen wij ook voor de publicatie en eventuele promotie. Het advertentiebudget is niet inbegrepen bij de genoemde tarieven per pakket. Wij adviseren het reserveren van advertentiebudget voor het realiseren van extra bereik binnen Linkedin, Facebook en/of Instagram van € 20-30 per bericht. Dit budget is in overleg op basis van de gewenste doelstellingen.

OPTIONELE OPTIES

De pakketten bestaan uit ondersteuning bij berichtgeving op social media. U kunt dit uitbreiden met diverse aanvullende mogelijkheden:
– Advertentiecampagne Linkedin (focus op leads of invullen vacature(s))
– Advertentiecampagne Facebook & Instagram (focus op leads of invullen vacature(s))
– Linkedin lead generatie campagne (focus op leads of invullen vacature(s))
– Digitale nieuwsbrief
– Meten & rapporteren statistieken social media

Heeft u interesse in de aanvullende opties? Wij geven u graag inzicht in de tarieven.

EENMALIGE INVESTERING

De eenmalige activiteiten bij de pakketten ‘Doe het zelf’ bestaan uit het inrichten van een
account binnen MarketingTools, ontwikkeling berichtsjablonen binnen creatie en een startpakket met tips en adviezen om direct goed van start te gaan.

De eenmalige activiteiten bij de pakketten ‘Doe het samen’ zijn hetzelfde als bij de pakketten ‘Doe het zelf’, aangevuld met ondersteuning bij het koppelen van de social media accounts en uitleg over de promotie van berichten van partij twee.

De eenmalige activiteiten bij de pakketten ‘Ontzorging’ bestaan uit een startgesprek bij partij twee inclusief het maken van initiële fotografie t.b.v. social media berichten, het (her)inrichten van de social media profielpagina’s en de ontwikkeling van de opmaaksjablonen van social media berichten.

Advies op maat

Wilt u aan de slag met social media marketing?

Plan een gesprek in met marketingadviseur Thiemen Vermeulen.

Telefoon

Onze klanten

Wij helpen organisaties die stappen willen maken. Een selectie van onze klanten.

Over Ons

Vermeulen Steenbergen is een marketing- en mediabedrijf opgericht in 1877. Wij ervaren dat bedrijven het lastig vinden om de aandacht te krijgen en te houden van hun doelgroepen. Door internet zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt; ondernemers missen echter de kennis, kunde en tijd om deze effectief te benutten. Wij zorgen voor de oplossing. Vanuit onze jarenlange kennis, kunde, ervaring en passie ondersteunen wij bedrijven in het continu en zonder zorgen in contact komen en blijven met hun doelgroepen.