digitalecommunicatie

Communicatieontzorging

Vermeulen Communicatieontzorging: Zonder zorgen effectief in contact komen en blijven met uw doelgroepen

U wilt graag producten en diensten verkopen aan huidige en nieuwe klanten. Om ervoor te zorgen dat zij weten wat u te bieden heeft, moet u bij hen onder de aandacht komen.

Maar nu komt de vraag: hoe doet u dit? Via sociale media zoals Facebook, Instagram en Linkedin? Of via e-mail of zoekmachine marketing? Of via traditionele kanalen zoals adverteren in de krant?

En daarbij komt ook de vraag: wat moet u nu precies communiceren? En waarschijnlijk net zo belangrijk: wie doet dit bij u in het bedrijf? Gebeurt dit ook structureel?

Vermeulen Communicatieontzorging: hét antwoord op uw belangrijkste marketingvraagstuk

U bent niet de enige die speelt met de vraag ‘Hoe bereik ik mijn (potentiële) klanten?’. Vooral door internet zijn de opties voor marketing en communicatie bijna grenzeloos. Deze onbeperkte mogelijkheden en voortdurende ontwikkelingen maken het voor u enorm uitdagend om uw klanten op de juiste manier te bereiken.

De Communicatieontzorging die Vermeulen biedt is de oplossing. Met Vermeulen Communicatieontzorging worden wij uw deskundig marketingteam. Vanuit onze jarenlange kennis, kunde en ervaring zorgen wij ervoor dat u continu en zonder zorgen in contact komt en blijft met uw doelgroepen. En dat via de kanalen die voor u het meest effectief zijn.

Aanpak Vermeulen Communicatieontzorging

Voor wie werken we?

Wij werken voor bedrijven die zich richten op consumenten (B2C) en bedrijven die zich richten op andere bedrijven (B2B). Voor elk type organisatie zetten we andere communicatiemiddelen in om hun klanten te bereiken. Vanuit best-practices maken wij voor u een voorstel op maat.

Wat doen we?

Wij ontzorgen u in uw marketing- en communicatuitingen zodat u effectief en zonder zorgen in contact komt en blijft met uw doelgroepen. Van prikkelende berichten op Facebook en uw website tot doelgerichte e-mailmarketing in combinatie met videomarketing.

Hoe doen we dit?

Wij werken met abonnementen. Voor een vast bedrag per maand ontwikkelen wij uw marketingstrategie, zorgen wij voor de uitvoering van deze strategie én rapporteren wij aan u over de behaalde resultaten. Zo houden wij voor u te allen tijde de vinger aan de pols.

quotations-button

Benieuwd wat Vermeulen Communicatieontzorging voor uw organisatie kan betekenen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvende afspraak.


Thiemen Vermeulen

Adviseur strategie en marketing

Of bel met ons kantoor

0167 – 565 930

Onze producten & diensten

Communicatie ontzorging

Tekst, beeld en ontwerp

tekstbeeldontwerp

Digitale communicatie

digitalecommunicatie

Media en Drukwerk

mediadrukwerk

Onze klanten