Vermeulen Communicatieontzorging: Zonder zorgen effectief in contact komen en blijven met uw doelgroepen

U wilt graag producten en diensten verkopen aan klanten. Om ervoor te zorgen dat zij weten wat u te bieden heeft, moet u bij hen onder de aandacht komen. Maar nu komt de vraag: hoe doet u dit? Via sociale media zoals Facebook of Instagram? Of via e-mail of zoekmachine marketing? Of gewoon adverteren in de krant? En daarbij komt ook de vraag: wat moet u nu precies communiceren? En waarschijnlijk net zo belangrijk: wie doet dit bij u in het bedrijf?

Antwoord op uw belangrijkste marketingvraagstuk: Hoe bereik ik mijn klanten?

Een grote geruststelling: u bent niet de enige die speelt met de vraag ‘Hoe bereik ik nu mijn klanten?’. Vooral door internet zijn de opties voor marketing en communicatie bijna grenzeloos. Deze onbeperkte mogelijkheden maken het voor u enorm uitdagend om uw klanten op de juiste manier te bereiken.

Gelukkig hebben wij voor u de oplossing en dat is Vermeulen Communicatieontzorging. Met Vermeulen Communicatieontzorging worden wij uw marketingteam. Vanuit onze jarenlange kennis en kunde zorgen wij ervoor dat u continu en zonder zorgen in contact komt en blijft met uw doelgroepen. En dat via de kanalen die voor u het meest effectief zijn.

Aanpak Vermeulen Communicatieontzorging

Voor wie werken we?

Wij werken voor bedrijven die zich richten op consumenten (B2C) en bedrijven die zich richten op andere bedrijven (B2B). Voor elk type organisatie zetten we andere communicatiemiddelen in om hun klanten te bereiken. Vanuit best-practices maken wij voor u een voorstel op maat.

Wat doen we?

Wij ontzorgen u in uw marketing- en communicatuitingen zodat u effectief en zonder zorgen in contact komt en blijft met uw doelgroepen. Van prikkelende berichten op Facebook en uw website tot doelgerichte e-mailmarketing in combinatie met videomarketing.

Hoe doen we dit?

Wij werken met abonnementen. Voor een vast bedrag per maand ontwikkelen wij uw marketingstrategie, zorgen wij voor de uitvoering van deze strategie én rapporteren wij aan u over de behaalde resultaten. Zo houden wij voor u te allen tijde de vinger aan de pols.

quotations-button

Benieuwd hoe Vermeulen Communicatieontzorging uw organisatie kan helpen? Ik plan graag een vrijblijvend gesprek met u in.


Thiemen Vermeulen

Adviseur strategie en marketing

Of bel met ons kantoor

0167 – 565 930

Onze producten & diensten

Communicatie ontzorging

Tekst, beeld en ontwerp

tekstbeeldontwerp

Digitale communicatie

digitalecommunicatie

Media en Drukwerk

mediadrukwerk

Onze klanten