Lokale media: Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl

Vermeulen Steenbergen is sinds 1881 uitgever van Steenbergse Courant. Daar is enkele jaren geleden het online medium KijkopSteenbergen.nl aan toegevoegd. Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl brengen al het nieuws uit de gemeente Steenbergen. KijkOp is tevens actief in andere gemeenten, bijvoorbeeld in Bergen op Zoom met KijkopBergenopZoom.nl.

Steenbergse Courant

Steenbergse Courant brengt al meer dan 135 jaar al het nieuws uit de gemeente Steenbergen. De Courant is de enige krant die alle 23.000 inwoners van de gemeente bereikt. Door de nauwe betrokkenheid en worteling van de redactie met de gemeenschap brengt de krant al het relevante nieuws uit de buurt. Hierdoor heeft de krant een zeer aandachtig lezerspubliek, van jong tot oud. De Courant was en is voor Vermeulen een bron van inspiratie en zorgt voor blijvende ontwikkeling van communicatieve – en fototechnische vaardigheden.

Wilt u meer informatie over Steenbergse Courant?
Bezoek dan de website van Steenbergse Courant: steenbergsecourant.nl

KijkopSteenbergen.nl

KijkopSteenbergen.nl is het platform voor de gemeenschap in Steenbergen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Kruisland, Welberg en de Heen. KijkopSteenbergen.nl brengt vraag en aanbod samen en houdt u dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen in de gemeenschap.

Wilt u meer informatie over KijkopSteenbergen.nl?
Bezoek dan de website van Steenbergse Courant: KijkopSteenbergen.nl

quotations-button

Zoekt u de beste manieren om uw klanten te bereiken? Wij helpen u graag.


Thiemen Vermeulen

Adviseur strategie en marketing

Of bel met ons kantoor

0167 – 565 930

Onze producten & diensten

Communicatie ontzorging

Tekst, beeld en ontwerp

tekstbeeldontwerp

Digitale communicatie

digitalecommunicatie

Media en Drukwerk

mediadrukwerk

Onze klanten